Úrok, daňový náklad, ale kedy? alebo Čo je to kapitalizácia úrokov? - Kalafutová, Ľudmila
Problematika a hodnotenie investičných zámerov. Pri financovaní hmotného i nehmotného investičného majetku z cudzích zdrojov - úveru, platí, že úrok z poskytnutého úveru je daňovým nákladom. Schéma výpočtu zisku, resp. cash flow pri investičných zámeroch. Úprava v účtovnej osnove a postupy účtovania úrokov pre podnikateľov.