K předmětu a způsobu provádění inventarizace nedokončené výroby - Schiffer, V.
Predmet inventarizácie nedokončenej výroby, ktorá z hľadiska účtovnej klasifikácie majetku patrí medzi zásoby. Obsah pojmu nedokončená výroba. Rozsah nedokončenej výroby v strojárskom podniku podliehajúci inventarizácii. Spôsob uskutočňovania inventarizácie nedokončenej výroby.