Konsolidovaná účtovná závierka - Farkaš, Richard
Prehľad právnych predpisov vydaných ku konsolidovanej účtovnej závierke. Povinnosť zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku. Súčasti konsolidovanej účtovnej závierky a ich štruktúra. Zásady zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky. Oceňovanie v konsolidovanej účtovnej závierke. Materský a dcérsky podnik. Spoločný podnik. Pridružený podnik. Zahrnutie podnikov do konsolidovanej závierky. Metóda úplnej konsolidácie. Metóda podielovej konsolidácie. Metóda uvedenie do ekvivalencie. Technika konsolidácie.