Účtovná závierka ako informačný zdroj finančnej analýzy - Kalafutová, Ľudmila
Úvodný článok k téme finančnej analýzy firmy v č.7/96 DÚPP. Informačné zdroje finančnej analýzy. Úloha analýzy účtovných výkazov. Ukazovatele, ktoré predstavujú kvantifikáciu ekonomickej činnosti podniku. Používanie ukazovateľov a práca s ukazovateľmi.