Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 1995 - Šlosárová, Anna
Prehľad právnych noriem upravujúcich účtovníctvo a účtovnú závierku za rok 1995. Prípravné práce pred uzatvorením účtovných kníh. Kontrola účtu 431 - Hospodársky výsledok. Inventarizácia. Účtovné prípady. Účtovanie DPH. Účtovanie opravných položiek. Uzatvorenie účtovných kníh. Otvorenie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky. Súvaha. Výkaz ziskov a strát.