Účtovné výkazy a ich analýza v sústave podvojného účtovníctva - Kalafutová, Ľudmila
V sústave podvojného účtovníctva účtovná závierka pozostáva zo základných výkazov - súvaha, výkaz ziskov a strát, ale aj z prílohy k súvahe a výkazu ziskov a strát. Charakteristika jednotlivých výkazov. Ukazovatele súvahy. Ukazovatele výkazu ziskov a strát. Výkaz o peňažných tokoch (cash flow). Pojem cash flow. Príklad malej firmy. Hodnotenie výsledkov podnikania.