Škola podnikových financií. 11 - Deriváty cenných papierov - Daniel, Peter
Druhy obchodov, ktoré ovplyvňujú zloženie kapitálu podnikov. Druhy termínových obchodov. Typy swapových obchodov. Výhody menového swapu. Kroky transakcie pri úrokovom swape.