Základné faktory dividendovej politiky Príloha - Ďurkech, Ľ.
Dividendová politika ako forma finančného rozhodovania manažmentu spoločnosti. Základné faktory vplývajúce na dividendovú politiku. Rozdeľovanie dividend.