Abeceda kvality - Leščišin, Michal
Medzinárodné postuláty - východisková etapa tvorby kvality. Certifikácia kvality podľa noriem ISO 9000-9004. Mnohoetapová tvorba kvality pri získavaní medzinárodného certifikátu kvality. Úloha štátu. Vývojové pracoviská. Fungovanie výrobku.