Najdôležitejšie je prelomiť bariéry v ľuďoch - Varhaník, S.
Praktické rady pri budovaní systému kvality podľa noriem ISO 9000. Problémy, ktoré by mali vrcholoví pracovníci organizácií začínajúcich budovať systém kvality vyriešiť na začiatku tohto procesu.