Na okraj komunikačního fenoménu - Urban, J.
Televízna reklama - fenomén, na ktorý si český divák privyká až v posledných rokoch. Výrobca, ktorý chce predať svoj tovar alebo službu, je vysielateľom informácie prostredníctvom reklamy. Tradícia televíznej reklamy v Čechách. Reklamné kampane prostredníctvom špecializovaných agentúr.