Reklamné listy. O reklame, médiách a komunikácii
Z obsahu sekcie: Firmy a ich komunikácia. Kreatívne riešenia - Zlaté klince za rok 1995. Ľudia z reklamy. Integrovaný prístup v marketingovej komunikácii. Producentské firmy prispievajú k úrovni reklamných spotov. Trh médií. Prieskumy. Reklama a šport. Kalendár veľtrhov a výstav - máj-jún 1996.