Specifické znaky televizní reklamy - Urban, J.
Multimediálny charakter televíznej reklamy. Je ťažké vysvetliť, či je v nej prioritný obraz, text, hudba alebo dramatická situácia. Jazykové prostriedky reklamy (obrazné pomenovania, syntaktické zloženia...).