Vývoj reklamného trhu v Slovenskej republike - Mihók, P.
Reklama ako výrazný atribút trhovej ekonomiky. Propagácia v centrálne plánovanej ekonomike. Vývoj reklamného prostredia v slovenskej ekonomike: reklamné agentúry, náklady na reklamu, legislatíva. Komerčná reklama a štátnopolitická propagácia do zahraničia.