Fabrika s dobrou perspektívou - Ľach, M.
Generálny riaditeľ Chemosvitu, a. s. Svit o podnikateľskom zámere v úspešnom podniku chemického priemyslu. Z histórie podniku, problémy pri transformácii. Strategické ciele na r. 1996-1998. Výrobný program spoločnosti. Technický a investičný rozvoj.