Trhu chýbajú reálne ceny... - Demko, A.
Generálny riaditeľ Slovenského plynárskeho podniku (SPP), š.p. Bratislava Arpád Demko o ohlasovanom zvýšení cien plynu pre domácnosti v SR. Strata SPP spôsobená rozdielom medzi nákupnou a predajnou cenou plynu.