Stavebníctvo. Mimoriadna sekcia Trendu
Z obsahu: Racioenergia '96 - doteraz najväčšia prezentácia energetických racionalizačných možností na Slovensku. Čo všetko možno získať pri rozumnom zastrešovaní panelákov. Budúcnosť veľkého stavebníctva je v združeniach. Projekt prípravy a realizácie výstavby diaľnic na území SR. Výroba stavebných látok na konci poklesu.