Integrace informačních zdrojů pro ekonomická studia K projektu Fondu rozvoje vysokých škol č. 00013
Rozvojový projekt VŠE v r. 1995 "Integrácia informačných zdrojov pre ekonomické štúdium". Dielčie projekty: Ekonometrická analýza ekonomických a finančných informácií; Informačné centrum pre finančný výskum; Využitie informačných zdrojov ekonomiky podniku; Využitie elektronických informačných zdrojov v oblasti filozofie, logiky a kognitívnych vied; Využitie informačných zdrojov v oblasti politológie a medzinárodných vzťahov; Integrácia právnych informácií pre štúdium práva v podnikaní; Učebné prostriedky pre prácu v Internete; Vyhľadávacie systémy; Pomôcky pre WWW; Plné texty ekon. časopisov.