Informačný tok v logistickém systému - Smiter, Š.
Informačný tok v logistickom systéme a jeho definícia. Základné informácie o logistickom systéme. Kapacita informačného systému. Rýchlosť prenosu a spracovanie informácií. Prenos informácií a zabezpečenie pred zneužitím. Systém NetWare.