Logistické centrum Príloha - Pecháček, J.
Technologická realizácia logistického centra Deutsche Telekom v Hamburgu. Stavebná a prevádzková technológia. Ciele a stratégie logistického centra: ergonomické riešenie pracoviska, zníženie manipulačných prác. Skladovanie. Vylepšovanie existujúceho stavu. Spracovanie informácií. Skladovacia stratégia. Expedícia. Funkcia logistického systému. Jeden deň v logistickom centre.