Logistika a marketing - Kumar, S.
Vzťah logistiky a marketingu v podnikoch. Uplatnenie nástrojov marketingového mixu v logistike. Koordinácia medzi marketingom a výrobou. Faktory ovplyvňujúce úspech pri zavádzaní logistiky do podniku.