Základní vztahy mezi podnikovou logistikou a ekonomikou Controlling v logistice. 1 - Petrbok, I.
Vysvetlenie pojmu controlling. Podnikový controlling. Uplatnenie v logistike. Logistický controlling. Zostavenie plánov a rozpočtov. Overovanie skutočnosti. Analýza odchýliek. Rozpracovanie a naplánovanie opatrení. Stanovenie nových plánových hodnôt.