Štvrtý rozmer podnikania - etika - Luknič, Arnold Steve
Recenzia knihy A.S. Lukniča: "Štvrtý rozmer podnikania - etika", Bratislava, Slovak Academic Press 1995. Autor knihy sa v nej sústredil na rozsiahle informácie o podnikateľskej etike.