K teórii a praxi rodinnej politiky. 4 - Wingen, M.
Chápanie pojmu rodinná politika v medzinárodných rozmeroch. Päť téz, ktoré zohľadňujú niektoré problémové súvislosti v priemyselne vyspelých krajinách. Rodinná politika a realita rodín. Rodinná politika a náročné životné fázy rodín. Rodinná politika a medzigeneračná solidarita. Rodinná politika a aktívne rodičovstvo. (Zur Theorie und Praxis der Familienpolitik. Frankfurt/Main 1994.)