K teórii a praxi rodinnej politiky. 5 - Wingen, M.
Chápanie rodinnej politiky. Rozhodovanie pre rodičovstvo. Rodinná politika a priestor pre slobodu v rodine. Hlavné kritériá, podľa ktorých je možné hodnotiť konkrétne opatrenia a rozhodnutia rodinnej politiky. (Záver seriálu článkov).