Nádej na skutočnú reformu sociálnej sféry je takmer mizivá - Šuďa, P.
Reforma systému dôchodkového zabezpečenia. Vzdelanie ako produkt slúžiaci ekonomickému rozvoju. Trh - alfou a omegou riešenia bytovej otázky. Radikálne zmeny v oblasti zdravotnej starostlivosti.