Metódy na prognózovanie vývoja domácností - Vaňo, Boris
Najvýznamnejšie metódy prognózovania vývoja domácností: kvótne metódy, skupinová simulácia, mikrosimulácia, autoregresívne metódy. Metóda koeficientov hláv domácností a členov domácností.