Sociálna situácia domácností - analýza výsledkov zisťovania. 1 - Horecký, Marián
Analýza subjektívneho hodnotenia situácie domácností. Analýza z hľadiska sociálnej štruktúry, podľa veku hlavy domácnosti, podľa typu obce.