Otázky štatistického sledovania a merania chudoby v krajinách Európskej únie - Cár, Mikuláš
Organizačná stránka sledovania chudoby v krajinách EÚ v rámci Strednodobého spoločného programu pre ekonomickú a sociálnu integráciu skupín osôb, ktoré sú ekonomicky a sociálne horšie situované. Výskumné projekty. Štatistické sledovanie chudoby v EÚ. Objektívne a subjektívne zisťovanie chudoby. Určovanie hranice chudoby. Porovnanie analýz.