Vývoj obyvateľstva v Slovenskej republike. 2 - Tirpák, M.
Demografický vývoj v SR po zmenách politicko-ekonomického usporiadania. Štatistické údaje o pôrodnosti, potratovosti a úmrtnosti v rokoch 1990-1995.