Vzťah ako tanec: spolu a každý sám Komunikácia a medziľudské vzťahy - Luknič, Arnold Steve
Recenzia knihy A.S. Lukniča: "Vzťah ako tanec: spolu a každý sám. Komunikácia a medziľudské vzťahy", Bratislava, Slovak Academic Press 1995. Hlavným cieľom knihy je pomôcť komunikovať sústredenejšie a efektívnejšie. Kniha sa skladá z troch častí.