Suroviny zarábajú peniaze Steve Strongin o situácii na trhoch so surovinami - Fischer, D.
Rozhovor časopisu Cash so S. Stronginom, surovinovým expertom spoločnosti Goldan Sachs v New Yorku o situácii na trhoch so surovinami. Obchod s irackou ropou. Výnosy z investícií do surovinovej sféry. Vzrast dopytu po surovinových zdrojoch. Situácia v poľnohospodárstve a na trhu s kovmi. Fáza hospodárskeho rastu cien surovín. Investície do opcí a indexových certifikátov energetických podnikov. Odporúčania surovinových expertov.