Development, Contemporary Conditions and Problems of the Adjustment of Slovakia's Economic Structure - Sedlák, Mikuláš
Vývoj štruktúrnych zmien zamestnanosti v poľnohospodárstve a priemysle na Slovensku. Pozitívne zmeny vo vývoji sektorovej štruktúry hospodárstva počas ekonomickej transformácie. Komoditná štruktúra vývozu. Reštrukturalizácia priemyslu. Komparatívne výhody a nevýhody. Štátna štrukturálna politika.