Predpoklady máme, len ich využiť. 1 - Fidrmuc, J.
Problémy reštrukturalizácie slovenskej ekonomiky a spôsoby riešenia. Negatívne vplyvy na tento náročný a nákladný proces. Vzťah makro- a mikroekonomiky. Budovanie nových podnikov na základe doterajších.