Predpoklady máme, len ich využiť. 2 - Fidrmuc, J.
Problémy reštrukturalizácie slovenskej ekonomiky a spôsoby ich riešenia. Faktory rozhodujúce o úspechu a rýchlosti reštrukturalizácie. Tri optimálne riešenia na zabezpečenie odbytísk. Neúnosné obmedzovanie výskumu.