Zbrojársky priemysel a konverzia - Sitek, J.
Problém zbrojárskej výroby a konverzie na území Slovenskej republiky. Rekapitulácia vývoja zbrojárskej výroby na Považí od konca 20. rokov v súvislostiach vojensko-politickej situácie príslušného obdobia. Objem vojenskej produkcie vo vrcholnom období rokov 1987-1988. Proces konverzie a jeho ekonomické a sociálne dôsledky.