Sociálno-ekonomická analýza vývoja dôchodkov - Rievajová, Eva
Životné náklady dôchodcov. Počet dôchodcov a náklady na dôchodky. Charakteristika demografických zmien vo svete. Koncipovanie systému sociálnych dávok v krajinách strednej a východnej Európy. Podiel nákladov na vyplácanie dôchodkov na hrubom domácom produkte v niektorých vyspelých krajinách. Postavenie pracovníkov v pokročilom veku vo vyspelých krajinách. Vývoj počtu dôchodcov a vývoj počtu vyplácaných dôchodkov v SR v rokoch 1980-1995.