Dejiny ekonomických teórií - Masárová, Helena
Vo vydavateľstve ELITA vyšla v apríli 1996 knižná publikácia Dejiny ekonomických teórií od kolektívu autorov z EU Bratislava - J. Lisého, J. Petričovej, A. Čaplánovej, S. Búrovej. Knižnú publikáciu je možné odporúčať ako učebnicu dejín ekonomických teórií. Obsahom knihy sú ekonomické teórie od ich vzniku až po súčasnosť.