Teorie a terapie Johna Maynarda Keynese - Sojka, Milan
Odkaz a význam keynesovskej teórie pre vývoj ekonomickej teórie a hospodárskej politiky 20. storočia. Život a dielo Johna Maynarda Keynesa (1883-1946). Teoretický prínos Keynesovho učenia. Keynesovská hospodárska politika.