Najvýznamnejšie podniky Slovenska nezanedbávajú kariérový rozvoj zamestnancov - Benčíková, L.
Výsledky prieskumu starostlivosti slovenských podnikov o rozvoj kariéry zamestnancov. Jednotlivé využívané formy rozvoja kariéry v podnikoch SR. Jednotlivé využívané formy rozvoja (vzdelávania) pracovníkov v podnikoch SR. Hodnotenie pracovníkov je novým fenoménom. Vo veľkých podnikoch prevláda organizačný model manažmentu kariéry. Uspokojivé výsledky v smerovaní práce s ľudskými zdrojmi v slovenských podnikoch.