Rozvoj kariéry - práca s ambíciami zamestnancov v teórii a praxi - Benčíková, L.
Rozvoj kariéry pozostáva z plánovania a manažmentu kariéry. Práca s ambíciami zamestnancov vedie ku zvýšeniu lojality k organizácii. Modely manažmentu kariéry: neosobné (systémové) kariérové aktivity, organizačne orientované aktivity a individuálne orientované kariérové aktivity. Vnútorná mobilita v podniku. Vytváranie personálnych rezerv. Kariéroví poradcovia v podniku.