Tendence v pracovní motivaci českých manažérů v 90tých letech - Pražská, Lenka
Špecifiká v pracovnej motivácii českých manažérov v 90. rokoch. Výsledky výskumu pracovnej motivácie manažérov v r. 1993. Výskumu sa zúčastnilo 61 manažérov. Tendencie v pracovnej motivácii prevádzkového personálu maloobchodných predajní. Príprava aktívnych manažérov počas štúdia na VŠE.