Komentár k zákonu č.1/1992 Zb. o mzde a odmene
Komentár k zákonu č.1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku. Poskytovanie mzdy a odmeny za pracovnú pohotovosť a zisťovanie priemerného zárobku na pracovno-právne účely obchodných spoločností a družstiev.