Správa o hospodárení a činnosti Fondu zamestnanosti SR za rok 1995
Pozitívny makroekonomický vývoj a aktivity Fondu zamestnanosti SR (FZ SR). Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti. Hospodárenie FZ SR v r. 1995. Charakteristika príjmov. Charakteristika výdavkov. Financovanie hmotného zabezpečenia uchádzačov o zamestnanie, aktívnej politiky zamestnanosti a projektov na základe rozhodnutia predstavenstva FZ SR. Výdavky na správu a činnosť FZ SR za rok 1995. Prínos kontroly na tvorbu a využitie zdrojov FZ SR. Zhodnotenie činnosti orgánov FZ SR. Závery a návrhy opatrení.