Vybrané aspekty pracovnej migrácie v Slovenskej republike - Kostolná, Zuzana
Zdynamizovanie procesu pracovnej migrácie v dôsledku reforiem v politickej a pracovnej sfére. Dva základné toky pracovnej migrácie: pracovná emigrácia a imigrácia. Zamestnávanie cudzincov v SR. Kategórie pracovníkov v rámci kvalifikačnej a profesijnej štruktúry cudzineckej pracovnej sily. Veková štruktúra cudzineckej pracovnej sily.