Nezamestnanosť mladých ľudí - trendy, súvislosti, regionálne diferencie, uskutočnené opatrenia - Gajdošová, Ľubica
Demografický vývoj Slovenska v rokoch 1994-1995, počet obyvateľov produktívneho veku vo veku prípravy na povolanie. Príprava na povolanie - regionálne diferencie. Štruktúra ekonomicky aktívnych podľa vzdelania. Nezamestnanosť mladých ľudí. Nezamestnanosť absolventov škôl. Legislatíva a riadiace opatrenia. Prehľad o zložení nezamestnaných absolventov škôl v evidencii úradov práce v Slovenskej republike. Porovnanie podielu počtu poberateľov hmotného zabezpečenia a zaradených do rekvalifikácie z počtu uchádzačov o zamestnanie.