Fiskální rozhodování obcí - Kinkor, Jiří
Odvodenie všeobecného princípu pre fiškálne rozhodovanie obcí a jeho aplikácia na konkrétnu situáciu v ČR. Prekrývanie štátnych a obecných kompetencií. Štruktúra príjmov rozpočtov obcí (tab.). Princíp fiškálnej autonómie obcí. Niektoré nesprávne názory na lokálne fiškálne rozhodovanie.