Sponzoring na trhu České republiky - Postler, Milan
Ciele zahraničných a domácich sponzorov. Sponzoring patrí z hľadiska sponzorovaného subjektu do krátkodobého alebo dlhodobého cudzieho financovania. Priamy a nepriamy sponzoring. Legislatívna úprava sponzoringu.