Komentár k zákonu SNR SR č.317/1992 o dani z nehnuteľností - Bubeníková, Irena
Komentár k zákonu o dani z nehnuteľností č.317/1992 Zb. Daň z pozemkov a stavieb. Daňové úľavy. Správa dane. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Zdaňovacie obdobie. Vyrubenie a platenie dane. Penále za oneskorenie.