Leader
Projekt Leader, ktorý pripravilo MF SR na priblíženie daňovej problematiky verejnosti. Stručná charakteristika daňovej sústavy SR: daň z príjmu fyzických osôb, daň z príjmu právnických osôb, daň z dedičstva, daň z darovania, daň z prevodu a prechodu nehnuteľností, cestná daň, DPH, spotrebné dane. Vzťah daní a štátneho rozpočtu. Daňové poradenstvo. Regionálne rozmiestnenie daňových poradcov v SR.